Η Victoria Beckham παρουσίασε τη συλλογή της για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2021 από το επίσημο πρόγραμμα της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου με μια προσωπική σημείωση η οποία δήλωνε: «Το στρατηγικό μας όραμα για αυτή τη σεζόν είναι να αναγνωρίσουμε το πού βρισκόμαστε τώρα και να ονειρευόμαστε το πού θα είμαστε.

Η VB όπως καθαρά φαίνεται, ονειρεύεται (όπως και οι περισσότεροι από εμάς) να βγει έξω. Οι νέες της μπότες Capri Rise – ένα εντυπωσιακό σχέδιο με τετράγωνο τακούνι και στρογγυλή μύτη που έρχεται σε glittery και λευκές αποχρώσεις – σηματοδοτούν ένα πράγμα: μια βραδινή έξοδο. Η Beckham συνδύασε τις δικές της με στρατιωτικά πανωφόρια, διάφανα, πλισέ φορέματα και φαρδιά paperbag παντελόνια με άνετα πλεκτά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

“Ο κόσμος οι εξακολουθεί να θέλει να ντυθεί, αλλά υπάρχει ανάγκη για άνεση », εξήγησε η Beckham. «Σε όλη τη συλλογή, υπάρχει μια αίσθηση εναλλαγής μεταξύ του επίσημου και του casual, μεταξύ των εποχών, και μια αμφισβήτηση των κανόνων.

Αυτές οι υπέροχες μπότες ωστόσο μπορεί να μην χαρακτηρίζονται από την άνεσή τους, αλλά μπορεί να υπάρξει μια συλλογή Victoria Beckham χωρίς έστω ένα ζευγάρι “killer” παπούτσια;

Παρακάτω όλα τα looks της συλλογής:

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below