Η μόδα τελευταία έχει γίνει πιο φωτεινή. Πολύ πιο φωτεινή. Οι πολύχρωμες γούνες μεταφέρθηκαν πολύ γρήγορα από τα shows των Fashion Weeks στους δρόμους της πόλης.

Τρανταχρό παράδειγμα ι η Josephine, η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο Θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, με ένα εντυπωσιακό faux fur παλτό σε κίτρινη απόχρωση. Αυτό που το έκανε να ξεχωρίζει ήταν αδιαμφισβήτητα το print με το πρόσωπο της θρυλικής Marilyn Monroe που το κοσμούσε σε όλο το μήκος του. Επειδή το παλτό ήταν το focal point του look κράτησε το υπόλοιπο outfit απλό και σε σκούρες αποχρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, επίλεξε ένα κλασικό στενό μαύρο τοπ, jeans με ripped λεπτομέρεια στα γόνατα, cowboy ankle boots και τσαντάκι μέσης. Το σύνονολο ολοκληρώθηκε με χαλαρούς κυμματισμούς στα μαλλιά της και bubble gum κραγιόν στα χείλη της για ένα πιο fun look.

Θέλεις να αντιγράψεις το στυλ της; Παρακάτω θα βρεις τη γούνα που φόρεσε, αλλά και άλλες 3 αγαπημένες επιλογές.

Θέλεις να αποκτήσεις τη δική σου οικολογική γούνα στην καλύτερη τιμή; Μπες ΕΔΩ για να μάθεις πώς! (Μάς ευχαριστείς αργότερα!)