Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι η κόρη της Kate Hudson μοιάζει με την Goldie Hawn ή με τον μπαμπά της, τον Danny Fujikawa, αλλά η πιο πρόσφατη φωτογραφία της Rani Rose αποδεικνύει ότι είναι ολόιδια η μητέρα της.

Η 40χρονη ηθοποιός, μοιράστηκε μέσω Ιnstagram μια εικόνα στην οποία η 9μηνη μικρή ποζάρει χαμογελώντας πλατιά με ένα κίτρινο μαγιό με βολάν στα μανίκια κι ένα μπουκάλι limoncello. Η έκφραση και τα αξιολάτρευτα μαγουλάκια της Rani Rose μας θύμισαν αμέσως το χαρακτηριστικό χαμόγελο της Hudson.

View this post on Instagram

Trending 😉 💛🍋💛

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Η ηθοποιός έχει δύο μεγαλύτερους γιους, τον Ryder Robinson, 15, και τον Bingham Hawn Bellamy, 7-από τις προηγούμενες σχέσεις της με τους Chris Robinson και Matt Bellamy, αντίστοιχα. Σε συνέντευξή της τον Ιανουάριο μάλιστα αποκάλυψε ότι παρόλο που τελικά απέκτησε και μια κόρη, δεν χρησιμοποιεί διαφορετική προσέγγιση στην ανατροφή της.

“Νομίζω ότι ούτως ή άλλως μεγαλώνεις τα παιδιά σου ξεχωριστά και χωρίς διακρίσεις. Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα επιλέξει να προσδιορίσει τον εαυτό της. Θα πω απλά ότι αυτή τη στιγμή έχει απίστευτα θηλυκή ενέργεια στον τρόπο και την επικοινωνία της”, είπε.