Επί δεκαετίες, η άνεση και το στυλ είναι συνώνυμες λέξεις στον άγραφο κώδικα της Calvin Klein. Το αμερικάνικο brand με τη μινιμαλιστική ταυτότητα δημιουργεί, από το 1968, συλλογές βασισμένες στην έννοια της μοντέρνας διαχρονικότητας.

Ταυτόχρονα, η Fall/Winter συλλογή της Calvin Klein εκφράζει μια εποχή χωρίς λογοκρισία με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες των γυναικών. Να είναι, δηλαδή, στυλάτες πάντα και παντού, ακόμα και στις πιο μοναχικές στιγμές τους.

Μέσα από αυτή τη συλλογή εντοπίσαμε την ανανεωμένη μορφή των αγαπημένων loungewear, όπου τα all time classic κομμάτια εκσυγχρονίζονται με χαλαρότερες σιλουέτες και απαλότερες υφές. Το νεανικό DNA του brand διατηρείται ενώ παράλληλα έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα βιώσιμα υλικά.

Ας κάνουμε μια παρένθεση, λοιπόν, στην αγορά αγαπημένων officewear και ας επενδύσουμε προσεκτικά σε ρούχα που “ζητάει” η καθημερινότητά μας· άνετα, passe-partout σύνολα, ιδανικά να κάνουν τη ζωή μας εντός και εκτός σπιτιού πιο στυλάτη.

Cozy πλεκτά πουλόβερ, φούτερ με μοντέρνα μοτίβα και ζεστά σετ φόρμας με το διάσημο CK logo διατίθενται σε dusty, γήινες και σκουρόχρωμες αποχρώσεις ενώ με το κατάλληλο styling μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας.

Αν λοιπόν αυτό που αναζητάς κι εσύ, είναι να αισθάνεσαι στυλάτη στην καθημερινότητά σου, χωρίς να αποχωριστείς ούτε λεπτό την άνεση, δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις χειμερινές εκπτώσεις και να αποκτήσεις τα κομμάτια της αρεσκείας σου. Όλα αυτά θα τα βρεις στο κατάστημα Calvin Klein Jeans στο ισόγειο του Golden Hall. Αξίζει να σημειωθεί, πως εντός του καταστήματος τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, με στόχο την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και του προσωπικού. 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below