Μπορεί η Kendall Jenner να μην περπάτησε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης αυτή τη σεζόν, απέδειξε όμως σίγουρα τη ενδυματολογική της δύναμη με άλλους τρόπους. Το supermodel και It-girl κάθισε στο front-row των μεγαλύτερων σόου της σεζόν, έκανε την εμφάνισή της σε κάθε σημαντικό πάρτι, και πρόλαβε να κάνει και λίγα ψώνια.

Κάθε εμφάνισή της γίνεται ένα νέο αντικείμενο συζήτησης αλλά ένα πράγμα έχει γίνει πια ξεκάθαρο: η αγάπη της για τις μαύρες μπότες.

Splash News

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Jenner φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με μια κομψή και πολύ σέξι στυλιστική επιλογή: Ένα μικροσκοπικό μαύρο shirtdress. Στον ώμο της ήταν περασμένη η νέα moon bag της Staud (σε σχήμα μισοφέγγαρου όπως λέει και το όνομά της) ενώ ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου θωράκιζε το βλέμμα της από το πλήθος των φωτογράφων.

Η πεζοπορία γύρω από την πόλη απαιτεί πρακτικά παπούτσια, τα οποία, στην περίπτωση της Jenner ήταν δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο, μια σιλουέτα που θα δείτε πολύ περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.

Το καλύτερο σε αυτές είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα στη ντουλάπα σας, είτε πρόκειται για φόρεμα, τζιν ή φούστα, ενώ είναι επίσης διαχρονικές, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνουν αναμφισβήτητα απόσβεση. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε από ένα φθινοπωρινό παπούτσι;