Η Kathy Heyndels παρουσίασε τη συλλογή της άνοιξη/καλοκαίρι 2021, στο πλαίσιο του AXDW. Το shooting σόου του οίκου πραγματοποιήθηκε στον Εθνικό κήπο, με την καλλιτεχνική ματιά της Stephanie Bargas.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Πρόκειται για μία couture σειρά που συνδυάζει φινέτσα, ρομαντισμό και φαντασία, σε ένα παιχνίδι φωτός με μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Μεταξωτές αέρινες μουσελίνες και σκληρά υφάσματα που δημιουργούν όγκο και τονίζουν τη θηλυκότητα, επιβλητικά φορέματα και νυφικά με ανοιχτή πλάτη και εντυπωσιακά ανοίγματα στο πόδι πρωταγωνίστησαν στο εν λόγω πρωτοποριακό σόου.

Ανάμεσα στα μοντέλα ξεχωρίσαμε και τη νικήτρια του GNTM1 Ειρήνη Καζαριάν με νυφικό από μουσελίνα, το οποίο είχε v ντεκολτέ, τονισμένη μέση και ντραπέ λεπτομέρειες.

Παράλληλα, η νέα σειρά Marios Togos κατά την οποία το streetwear αποκτά πολυτελή υπόσταση, φέτος συνδυάζει φούτερ, ποπλίνα και δέρμα με neon λεπτομέρειες. Δημιουργήθηκε με κοινά στοιχεία για άντρες και γυναίκες με δυναμικό, active και neon fashion style και εστιάζει στο μαύρο χρώμα, τις 3D flowing λεπτομέρειες και τις γεωμετρικές γραμμές.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below