Αντί για μια παραδοσιακή επίδειξη, ο Nicolas Ghesquière έκανε το ντεμπούτο της  Pre-Fall ’19 συλλογής του Louis Vuitton με μια λίστα γεμάτη διασημότητες. Από τις A-listers Michelle Williams και Ruth Negga μέχρι ανερχόμενα αστέρια όπως η Indya Moore και η Urassaya Sperbund, ο οίκος επέλεξε 17 κομψές γυναίκες που “απεικονίζουν την ποικιλία της γυναικείας έκφρασης” για να ποζάρουν με την τελευταία συλλογή του.

Αυτές οι γυναίκες αγκαλιάζουν τις διάφορες προσωπικότητες που ενσωματώνουν τη μόδα στον Louis Vuitton. Είτε πρόκειται για σταρ ή για νέα πιο πρόσωπα, όλες τους έχουν την ίδια δύναμη θέλησης και εμπιστοσύνη στις επιλογές τους και ταυτόχρονα αντικατοπτρίζουν τον εκλεκτικισμό της γυναικείας ταυτότητας “, ανέφερε ο Ghesquière σε δήλωση του οίκου.

Όπως και οι γυναίκες που τη φορούν, η συλλογή  Pre-Fall ’19 κυμαίνεται από εξαιρετικά θηλυκές δαντέλες και φλοράλ μέχρι πιο αιχμηρό δέρμα και καρό. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τσάντες με το λογότυπο του οίκου και δερμάτινα είδη. Δείτε παρακάτω ολόκληρο το lookbook.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below