Ξεχάστε για λίγο την Κendall Jenner και την Gigi Ηadid, γιατί ένα 69χρονο μοντέλο με το όνομα Maye Musk έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις στη NYFW.

Iσως τη γνωρίζετε ως τη μητέρα του δισεκατομμυριούχου Elon Musk, εκείνη ωστόσο έχει χτίσει το δικό της όνομα ως επιτυχημένο μοντέλο για πέντε δεκαετίες.

Project Runway

Πλέον, αν και ο χρόνος της είναι βέβαιο ότι θα είναι περιορισμένος χάρη στα δέκα (ναι, δέκα) εγγόνια της, η Maye δεν πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθεί – γεγονός που χαροποιεί πολλούς σχεδιαστές που τη διάλεξαν για τις πασαρέλες τους αυτή τη σεζόν. Η Maye ξεκίνησε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ανοίγοντας το show Concept Korea, φορώντας ένα λευκό σύνολο που ταίριαζε τέλεια με τα γκρίζα της μαλλιά.

A post shared by Maye Musk (@mayemusk) on

Στη συνέχεια περπάτησε στο Runway Project, προτού κλέψει όλες τις εντυπώσεις στο Zero + Maria Cornejo σόου τη Δευτέρα το βράδυ, με ένα πολύ κομψό μεταξωτό ριγέ σύνολο.

A post shared by Maye Musk (@mayemusk) on

Δεν είμαστε μόνο εμείς όμως που χαιρόμαστε την επιτυχία της Maye στη NYFW αφού η ίδια ποστάρει υπερήφανα στο Instagram της στιγμιότυπά της από την πασαρέλα με το hashtag #justgettingstarted.

Αν μη τι άλλο, η Maye αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι τα μεγαλύτερης ηλικίας μοντέλα αξίζουν σίγουρα μια θέση στην πασαρέλα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below