Η ερώτηση πλέον δεν είναι “ποιό σχεδιαστή φοράς;” αλλά μάλλον “πόσος καιρός χρειάστηκε για να κατασκευαστεί το ρούχο σου;» . Για παράδειγμα, το νυφικό της Sophie Turner χρειάστηκε 350 ώρες. Της Ellie Goulding; 640. Και όσο για το custom Dior φόρεμα της Chiara Ferragni για το 76ο φεστιβάλ ταινιών της Βενετίας; Χρειάστηκαν 700 ολόκληρες ώρες για να πάρει την τελική του μορφή.
Όχι ότι οι εμπειρογνώμονες οι οποίοι κέντησαν με το χέρι όλες αυτές τις μικροσκοπικές πούλιες επάνω στο εντυπωσιακό τούλινο φόρεμα τούλι δυσκολεύτηκαν. Όλα έγιναν στο όνομα της δημιουργίας ενός ακόμη Dior αριστουργήματος.

Το νέο ντοκιμαντέρ του it-girl, Chiara Ferragni – Unpotted, είναι η τέλεια δικαιολογία γι ‘αυτήν να μονοπωλεί κάθε κόκκινο χαλί από δω και πέρα και για το ντεμπούτο του φιλμ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήταν βέβαιο ότι θα επέλεγε να φορέσει κάτι πολύ ξεχωριστό.

Getty Images

Το look το οποίο επέλεξε η Ferragni ήταν ένα απλό μαύρο φόρεμα με χαμηλό V ντεκολτέ που έγινε glamorous με πολλά μέτρα τούλι και περισσότερες πούλιες από όσες μπορεί κανείς να μετρήσει. Οι χάντρες δημιούργούσαν ένα glittery εφφέ κάτω από τα φώτα που αναβόσβηναν ενώ η πριγκιπική στιγμή της Ferragni, παρά τη δεκαετή θητεία της στο διαδίκτυο, είναι πιθανώς η πιο αξιοσημείωτη.

Η ιδρύτρια του blog Blonde Salad έχει στενή σχέση με το γαλλικό οίκο και δεν φόρεσε ένα, αλλά δύο Dior haute couture φορέματα την ημέρα του γάμου της ο οποίος ήταν τόσο πολυτελής που ονομάστηκε”ο βασιλικός γάμος της Ιταλίας”. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το εμπορικό σήμα θα διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο και σε αυτή τη στιγμή- ορόσημο.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below