Σύμφωνα με την εσωτερική μας ενημέρωση, τα Nike Air Max Thea είναι από τα πιο περιζήτητα στο Google και το Net-a-Porter. Αυτά τα αθλητικά είναι σχεδιασμένα να φορεθούν έξω από το γυμναστήριο και έχουν ήδη εντοπιστεί στα πόδια της Kendall Jenner και της Olivia Palermo καθώς και σε αγαπημένες μας bloggers, όπως η Lucy Williams. Έχουν μπει στην κατηγορία των σύγχρονων κλασικών κομματιών.

Πρώτα κυκλοφόρησαν το 2014 και είναι επομένως πολύ πρόσφατη εκδοχή του απολύτως iconic Air Max 1, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1988 “, λέει ο Neal Heard, συγγραφέας του βιβλίου”Trainers”. Πρέπει να θυμάστε ότι το Air Max 1 ήταν επαναστατικό: Εμπνευσμένο από το Pompidou Centre, του Παρισιού, η εσωτερική του κατασκευή το κατέστησε το πρώτο παπούτσι με εσωτερικό σύστημα αερισμού. “Αυτή η τελευταία προσθήκη σε αυτό το προϊόν έχει ένα λεπτότερο, κομψό στυλ και τα μινιμαλιστικά μαύρα, λευκά και γκρι έχουν γίνει μέρος μιας νέας Scandi εμφάνισης.

Νέες εκδοχές του είναι πλέον διαθέσιμες σε μια μεγάλη χρωματική γκάμα και με flyknit φινίρισμα, σε ροζ bubblegum, μπρονζέ και λευκό που αποτελεί πλέον must have. Η Kendall Jenner έχει τα μπεζ ενώ η Olivia Palermo επιλέγει το κλασικό ασπρόμαυρο. Εσίς ποια θα επιλέξετε;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below