Στις 3 Μαρτίου, μια ημερομηνία που μοιάζει πολύ μακρινή σήμερα, ο οίκος Chanel παρουσίασε τη συλλογή του για το φθινόπωρο-χειμώνα 2020 στο Grand Palais. Tα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας τουίντ σύνολα, μακριά παλτά και over-knee μπότες. Το αξεσουάρ όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν το καλσόν με το λογότυπο του οίκου που συμπλήρωνε όλες τις εμφανίσεις.

Είτε μέσα από ένα σορτς, μια φούστα ή ακόμα και μια κάπα που κάνει μεγάλη επιστροφή αυτή τη σεζόν, τo καλσόν με logos είναι το απόλυτο κομμάτι για τη μετάβαση στο χειμώνα.

Το logomania trend έχει επιστρέψει εδώ και μερικές σεζόν από τη δεκαετία του 2000, και σε ορισμένα ειδικά ρούχα ή αξεσουάρ μοιάζει απίστευτα ελκυστικό. Και ειδικά όταν αυτό το λογότυπο ανήκει σε έναν πολυτελή οίκο μόδας όπως είναι η Chanel.

Influencers όπως οι Chloé Loulou De Saison, η Pernille Teisbaek και Bella Thomas είναι μόνο μερικές από τις υπερήφανες κατόχους του νέου καλσόν του γαλλικού οίκου και μας δείχνουν τους τρόπους με τους οποίους τα φοράνε ακόμα και αν αυτό είναι μέσα στο σπίτι:

View this post on Instagram

If I was going out🖤

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

🎀 @chanelofficial #GiftFromChanel

A post shared by bella thomas (@bellathomas) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below