Tο “Kate Effect” ξανάχτυπά. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γνωστή για το απίστευτο στυλ της. Φοράει δημιουργίες των μεγαλύτερων σχεδιαστών, η κάθε της εμφάνιση συζητιέται και ο κόσμος συρρέει στα καταστήματα για να αναδημιουργήσει τα looks της. Απλά ρίξτε μια ματιά στο hashtag #RepliKate στο Instagram, και θα βρείτε χιλιάδες γυναίκες να προσπαθούν να αναπαράγουν τις εμφανίσεις της.

Και τώρα, σε μια νέα μελέτη της Lyst, της παγκόσμιας πλατφόρμας αναζήτησης μόδας, ξέρουμε ποια είναι και η πιο επιδραστική ενδυματολογικά στιγμή της για αυτή τη χρονιά. Με βάση την ανάλυση πάνω από 20 εκατομμύρια αναζητήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, οι επιλογές μόδας της Kειτ αυξήθηκαν σε ζήτηση στο διαδίκτυο κατά 119% την εβδομάδα που ακολούθησε μετά από μια συγκεκριμένη δημόσια εμφάνιση. Η Mέγκαν έχει σε γενικές γραμμές μεγαλύτερη ζήτηση στο διαδίκτυο, αλλά μέχρι στιγμής για φέτος η πιο δημοφιλής στιγμή μόδας της Kειτ συνέβη τον Μάρτιο, όταν φόρεσε ένα κόκκινο παλτό της Catherine Walker για στο Αββαείο του Westminster. Οι αναζητήσεις online για παρόμοια σχέδια κόκκινων παλτών διπλασιάστηκαν αμέσως, ανεβαίνοντας κατά 225%.

Getty Images

Για όσους ενδιαφέρονται, η πιο σημαντική στιγμή μόδας της Δούκισσας Μέγκαν συνέβη επίσης τον Μάρτιο, όταν φόρεσε ένα κομψό ασημένιο και χρυσό μπροκάρ φόρεμα στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών, το συγκρότημά της πυροδότησε μια αύξηση κατά 500% της ζήτησης online για φορέματα μπροκάρ.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below