Όταν όλοι αρχίσαμε να φοράμε μάσκες, θα ήταν κυρίως χειρουργικές, γαλάζιες ή λευκές. Όμως, καθώς ο καιρός περνάει, οι επιλογές μας σε μάσκες έχουν γίνει πιο πολύχρωμες και πολύ πιο μοντέρνες.

Το καλύτερο παράδειγμα για το πώς μια καλά επιλεγμένη μάσκα μπορεί να αναδείξει μια ήδη υπέροχη εμφάνιση έρχεται από την Camilla Parker. Χθες, η δούκισσα της Κορνουάλης φόρεσε μια υφασμάτινη μάσκα με λεοπάρ μοτίβο σε συνδυασμό με ένα κομψό μονοχρωματικό σύνολο για να συναντηθεί με τους εθελοντές του The Pepper Pot Center, στο Ladbroke Grove. Ο συνδυασμός του ασπρόμαυρου με μια πινελιά animal print είναι μια εμφάνιση που αξίζει να δoκιμάσεις αυτό το φθινόπωρο, αφού είναι ένας εύκολος τρόπος να προσθέσεις ενδιαφέρον ακόμα και στο πιο απλό look.

Ακόμα και χωρίς μια εντυπωσιακή μάσκα βέβαια η δούκισσα θα ήταν ούτως ή άλλως πολύ κομψή. Φορούσε ένα μαύρο, αμάνικο φόρεμα σε συνδυασμό με ένα λευκό, μεταξωτό πουκάμισο με μανίκια balloon μέσα από μια κάπα  ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με σουέτ μπότες έως το γόνατο, με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες και μια δερμάτινη τσάντα χειρός. Ολόκληρο το οutfit θα είχε άνετα μια θέση στις σελίδες ενός περιοδικού μόδας.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below