Όταν ο Alessandro Michele παρουσίασε την Gucci συλλογή για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2020 τον περασμένο Μάρτιο, σχεδόν κάθε εμφάνιση συμπληρωνόταν από την τσάντα Jackie, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό θα είναι το επόμενο cult αξεσουάρ από τον ιταλικό οίκο μόδας.

Εάν το όνομα σου ακούγεται οικείο, μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή στην πραγματικότητα δεν είναι καινούργια. Η τσάντα πήρε το όνομά της από τη Jackie Kennedy και είναι εδώ και χρόνια ένα από τα hero-items του ιταλικού οίκου, τώρα όμως επαναλανσάρεται ανανεωμένη. Η Jackie 2.0 έχει τον χαρακτηριστικό ιμάντα ώμου και το χρυσό κούμπωμα στο σώμα της τσάντας, αλλά αντί να χρησιμοποιεί statement λογότυπα ή floral μοτίβα, έρχεται από απλό, μαλακό δέρμα. Η παλέτα χρωμάτων όμως δεν είναι τόσο ήσυχη, αφού οι νέες Jackies έρχονται σε τρυφερές γαλάζιες, λιλά και ροζ αποχρώσεις.

Ενώ υπάρχει μια πιο παραδοσιακή έκδοση διαθέσιμη για αγορά αυτή τη στιγμή με το εμβληματικό λογότυπο Gucci, τα άλλα πιο τολμηρά χρώματα έρχονται με προπαραγγελία στον ιστότοπο του οίκου. Αυτή η εκ νέου κυκλοφορία είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει την αξία οποιωνδήποτε αρχικών vintage Jackies, αλλά αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις δεκάδες από αυτές σε ιστότοπους μεταπώλησης όπως το Vestiaire Collective και το Farfetch, άρα σίγουρα αξίζει μια τετοια επένδυση.

GUCCI
GUCCI

 

GUCCI
GUCCI
GUCCI
GUCCI
GUCCI
GUCCI
GUCCI

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below