Kάθε λίγο εμφανίζονται κάποια κομμάτια από προσιτά brands για τα οποία όλοι αρχίζουν να μιλούν, καταλήγουν να κάνουν το γύρο του Instagram και γίνονται sold out σε ημέρες. Αυτή τη φορά λοιπόν, ένα από αυτά έρχεται από τα καταστήματα Marks & Spencer και έχει τη μορφή ενός πολύ κομψού μίντι φορέματος.

Το νέο αυτό φόρεμα είναι ήδη πολύ δημοφιλές στις λάτρεις της μόδας, κι έχει ήδη γίνει άλλο ένα μπεστ σέλερ για το brand. Και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί.

Aπλό αλλά κομψό, το V-Neck Midi Waisted dress είναι διαθέσιμο σε μαύρο και πράσινο. Είναι φτιαγμένο από βαμβάκι με στριφτές μανσέτες, κολακευτική εφαρμοστή μέση και λαιμόκοψη σε σχήμα V. Ένα ευκολοφόρετο φόρεμα για κάθε περίσταση που μπορεί να φορεθεί σε συνδυασμό με αθλητικά παπούτσια για μια casual εμφάνιση, chunky σανδάλια για μια μέρα στον ήλιο ή γόβες για μια βραδινή έξοδο.

Μεσάτο μίντι φόρεμα με λαιμόκοψη V από 100% βαμβάκι, M&S Collection €62,99

Με πολλές εξαιρετικές κριτικές πέντε αστέρων στον ιστότοπο της M&S, το νέο αυτό φόρεμα έχει αγαπηθεί  για την κολακευτική εφαρμογή και την ευελιξία του, ενώ πολλοί πιστεύουν δεν είναι όμορφο και άνετο μόνο για το καλοκαίρι, αλλά μπορεί να φορεθεί άνετα και το φθινόπωρο σε συνδυασμό με μπότες.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στην τιμή των € 62,99 είναι αρκετά προσιτό ώστε να μην χρειάζεται να σκεφτείτε υπερβολικά πριν το αγοράσετε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below