Ενα τουίντ Chanel σακάκι είναι η επιτομή της κομψότητας και παρόλο που οι τιμές τους είναι απλησίαστες, υπάρχουν μερικές εκπληκτικές παρόμοιες εκδοχές τους διαθέσιμες στα high-street καταστήματα.

Το τελευταίο που έχουμε εντοπίσει, που μπορεί να είναι το αγαπημένο μας μέχρι σήμερα, είναι το Tweed blazer με τα Gem Buttons από τη Zara.

Η τιμή του είναι € 59,95, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι ένα πρωτότυπο Chanel θα κοστίζει χιλιάδες ευρώ, είμαστε κάτι παραπάνω από εντάξει με αυτό.

Τα ιδιαίτερα κουμπιά του το καθιστούν πραγματικά ένα statement κομμάτι και θα ταιριάξει με το αγαπημένο τζιν σας αμέσως.

Τα Blazers απολαμβάνουν μια μεγάλη στιγμή τις τελευταίες σεζόν και μπορείτε να τα βρείτε σε σχεδόν κάθε χρώμα που μπορείτε να φανταστείτε, αλλά αυτό που λατρεύουμε στο συγκεκριμένο είναι τη στρογγυλή λαιμόκοψή του.

Αυτό το ντεκολτέ και το τουίντ ύφασμα είναι signature στοιχεία των haute couture σχεδίων της Γαλλίδας σχεδιάστριας και αυτό είναι ένα κλασικό κομμάτι που θα έχετε στη ντουλάπα σας για τα επόμενα χρόνια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below