Οι Logo τσάντες κυριάρχησαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ως το must-have αξεσουάρ. Και τώρα, ένα από τα πιο πολυπόθητα κομμάτια της δεκαετίας, η Saddle bag του Dior, επιστρέφει επισήμως.

Από την Paris Hilton μέχρι την Carrie Bradshaw, η saddle bag του Dior καθιερώθηκε ως ένα από τις βασικά αξεσουάρ της εποχής. Κι ενώ κατά βάση η τσάντα ερχόταν με το κλασικό λογότυπο του Dior,  προσφέρθηκε επιπλέον και σε μια ποικιλία από διαφορετικά στυλ, μοτίβα και χρώματα.

 

Τώρα, χάρη στη δύναμη των influencers και των Α-listers που λανσάρουν τελευταία το vintage στυλ της τσάντας στο Instagram, ο οίκος μόδας έφερε το θρυλικό αξεσουάρ πίσω στο runway για το φθινόπωρο 2018.

 

Αυτή τη φορά το αγαπημένο κομμάτι των ’00s προσφέρεται από μαύρο δέρμα με το κλασικό λογότυπο Dior και σε μια νέα έκδοση κεντημένη με χάντρες.

 

Τα vintage στυλ της Saddle τσάντας του Dior πωλείται γρήγορα σε σάιτ μεταπώλησης όπως το Vestiaire Collective και το Τhe RealReal τους τελευταίους μήνες ενώ μοντέλα όπως η Bella Hadid και η Elsa Hosk, καθώς και ένας αυξανόμενος αριθμός από bloggers στο Instagram είναι μερικές από τις υπερήφανες κατόχους της.

Getty Images

 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Η επιστροφή της ωστόσο στο runway του Dior αποδεικνύει τη δύναμη των influencers στην ψηφιακή εποχή (σε περίπτωση που δεν γνωρίζατε ήδη το effect τους).

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below