Προχθές το βράδυ, ο Kanye West και η Kim Kardashian έκαναν μια σπάνια εμφάνιση στα βραβεία WSJ Magazine Innovators 2019. Αυτή τη χρονιά τα βραβεία γιόρτασαν οκτώ οραματιστές στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη ενώ στην εκδήλωση παρευρευρέθηκαν πολλά διάσημα ονόματα όπως ο Tyler, η Julianne Moore και ο Eddie Murphy.

Φυσικά η βραδιά δεν θα ήταν ίδια χωρίς το ζευγάρι West- Kardashian και τις στυλιστικές επιλογές του: Οι δύο τους έφτασαν ντυμένοι με ταιριαστά σύνολα σε navy blue αποχρώσεις. Το πιο σημαντικό όμως ήταν το ότι ο Kanye απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι καινοτόμος τόσο στη μουσική όσο και στη μόδα.

Για την περίσταση o West επέλεξε να πάρει ένα κλασικό κοστούμι Burberry και να το φορέσει μόνο όπως εκείνος ξέρει. Το λάνσαρε σε συνδυασμό με μια επίσης μπλε μπλούζα και μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, που ας πούμε ότι είναι σχετικά φυσιολογικό. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα παπούτσια του.

Ένα ζευγάρι μπλε biker boots ήταν το στυλ που επέλεξε να ολοκληρώσει την εμφάνισή του. Και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με την απόφασή του να τοποθετήσει το παντελόνιι του μέσα από τις μπότες. Μια απόφαση που όσο και αν τη σκεφτούμε δεν μπορούμε να βρούμε λογική εξήγηση:

Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below