Αν και η είδηση ότι το φετινό Met Gala αναβάλλεται επ ‘αόριστον λόγω του κορωνοϊού (COVID-19) είναι απογοητευτική, αυτή η επική throwback φωτογραφία μπορεί να μας αποζημιώσει.

Χθες, η δημοσιογράφος και σχεδιάστρια Alexa Chung δημοσίευσε ένα παρασκήνιο των Yoko Ono, Rihanna, Salma Hayek, Lauren Hutton και Stella McCartney ενός πολύ fashionable διαλείμματος στην τουαλέτα του Met Gala το 2011.

«Αρχαία ίσως ακόμη και τραβηγμένη από Blackberry φωτογραφία από τις τουαλέτες του Met Gala», έγραψε η Chung στη λεζάντα που συνόδευε την εικόνα στο Instagram. ‘Yoko, Rihanna, Stella, Salma, Lauren. Συμπαγές line-up”.

Στη φωτογραφία βλέπoυμε μια κοκκινομάλλα ακόμα Rihanna με τη Stella McCartney να της φτιάχνει το μαύρο δαντελένιο φόρεμά της καθώς η Hutton καπνίζει το τσιγάρο της.

Εν τω μεταξύ, η Hayek κοιτάζει κατευθείαν στην κάμερα φορώντας ένα naked φόρεμα Alexander McQueen και η Yoko Ono, η οποία εκείνη τη χρονιά συνόδευσε στο κόκκινο χαλί τον Karl Lagerfeld με ένα μαύρο φόρεμα και λευκό καπέλο, βοηθάει την McCartney.

Χωρίς αμφιβολία, ένα συμπαγές line up – και οι οπαδοί της Chung συμφώνησαν, αποκαλώντας τη φωτογραφία ” απίστευτη” και “iconic” στα σχόλια.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below