Έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια από τότε που o αιώνια παριζήτητος εργένης George Clooney παντρέυτηκε την ακτιβίστρια και δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Amal Alamuddin.

Το ζευγάρι είχε την πέμπτη επέτειο του γάμου του την περασμένη Παρασκευή και γιόρτασε την περίσταση το προηγούμενο βράδυ σε ένα δείπνο με φίλους στη Νέας Υόρκη. Για την περίσταση η Amal επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σουέτ μπότες με ύψος πάνω από το γόνατο, ένα ροζ τοπ, μαύρο τζάκετ και ναι, μια σούπερ-μίνι μαύρη φούστα.

Splash News

Οι δυο τους φιλοξένησαν το εορταστικό δείπνο στο  εστιατόριο 4 Charles Prime Rib στη, όπου συνάντησαν εκεί τους καλούς τους φίλους Rande Gerber και Cindy Crawford.

“Ο George και η Αμάλ ειχαν την καλύτερη διάθεση”, αναφέρει το περιοδικό People. “Γιορτάσαν την πέμπτη επέτειο του γάμου τους με τους Rande και Cindy, απολάμβαναν το δείπνο για αρκετές ώρες, ήταν μια ευτυχισμένη  παρέα και παράγγειλαν πολύ φαγητό και κρασί.

Ο ηθοποιός προφανώς γνωρίζει πόσο τυχερός είναι να έχει την Amal στη ζωή του και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί με αυτήν και τα 2 ετών δίδυμά τους- Ella και Alexander.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below