Αναστασία Καίσαρη: Με army boots και χρυσό μπροκάρ φόρεμα στη δεξίωση του γάμου της

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων, κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Βέλγο επιχειρηματία, παρουσία πολλών διάσημων καλεσμένων

Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη και της  Χριστιάννας Καίσαρη, παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο τον αγαπημένο της Thomas Percy με έναν διπλό γάμο, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Ιερό Ναό στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ η νύφη την οποία συνόδευσε στην εκκλησία ο πατέρας της, επέλεξε μια εντυπωσιακή νυφική δημιουργία με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Το φόρεμά της είχε μακριά μανίκια, ψηλή λαιμόκοψη, μια τονισμένη μέση και κουμπιά κατά μήκος του μπροστινού μέρους.

Η Αναστασία Καίσαρη, η οποία ασχολείται και η ίδια με τον χώρο του κοσμήματος, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Thomas Persy, που είναι Βέλγος επιχειρηματίας, κατάγεται από γνωστή οικογένεια του Βελγίου και εργάζεται στις επιχειρήσεις της LVMH του Γάλλου μεγιστάνα Μπερνάρντ Αρνό.

Ο γαμπρός, επέλεξε ένα μπλε κουστούμι για την γαμήλια τελετή.

Ακολούθησε δεξίωση στο Ελληνικό, στους χώρους της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης στο οποίο η νύφη άλλαξε για να φορέσει ένα χρυσό μπροκάρ φόρεμα σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι army boots.

Μία μέρα νωρίτερα το ζευγάρι είχε κάνει και καθολικό γάμο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας σε κλειστό κύκλο, με τη νύφη να επιλέγει και πάλι μια εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti. Αυτή τη φορά το φόρεμά της ήταν σε mermaid στυλ και διακοσμημένο με έντονα βολάν στους ώμους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below