Ο χειμώνας είναι εδώ και μαζί του ήρθαν και τα ιδιαίτερα αλλά και μοναδικά σύνολα. Η ανδρική μόδα παρουσιάζει αρκετές συναρπαστικές τάσεις που αξίζει να ερευνήσουμε αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μοναδικά σύνολα.

Είτε μιλάμε για σύνολα που κατά κύριο λόγο θέλουν να προσφέρουν άνεση είτε για αυτά που επικεντρώνονται κυρίως στο στυλ, η ενσωμάτωση των κορυφαίων trends στη ντουλάπα μας θα μας βοηθήσει να κλέψουμε τα βλέμματα σε κάθε έξοδο.

Οι ανδρικές τάσεις για το χειμώνα του 2024

Ας ξεκινήσουμε τις ανδρικές τάσεις με τα μονοχρωματικά σύνολα. Μία από τις πλέον διαδεδομένες τάσεις είναι τα σύνολα που κινούνται στους ίδιους τόνους χρώματος. Φυσικά όταν μιλάμε για τέτοια σύνολα, μιλάμε κυρίως για κομψά λουκ με υφασμάτινο παντελόνι και παλτό, τα οποία μπορούν άνετα να σταθούν σε επίσημες εξόδους.

Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στις τάσεις με μία κλασική επιλογή που δεν έχει φύγει ποτέ από την μόδα. Μιλάμε φυσικά για τα δερμάτινα τζάκετ σε μαύρο ή καφέ χρώμα όπου μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα σχέδια και χρώματα.

Επιπλέον, δύο ακόμα τάσεις στο φετινό χειμώνα για τους άντρες υπάρχουν και στα παντελόνια. Τα cargo και τα baggy παντελόνια είναι δύο σχέδια που έχουν κερδίσει το ανδρικό κοινό. Φυσικά, αν ψάχνετε για κάτι τέτοιο μπορείτε να βρείτε δεκάδες διαφορετικά ανδρικά παντελόνια στο modivo.gr, ένα από τα πιο γνωστά και ποιοτικά ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Συνδυασμοί για Μοναδικά Σύνολα 

Όπως όλοι ξέρουμε, η κάθε περίσταση είναι διαφορετική και χρειάζεται ένα μοναδικό σύνολο που θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας. Αν μιλάμε για casual εξόδους για καφέ με φίλους ή για βόλτες στο κέντρο της πόλης, ένα cargo παντελόνι και μία υφασμάτινη μακρυμάνικη μπλούζα μαζί με ένα δερμάτινο μπουφάν είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό λουκ.
Από την άλλη, αν χρειαζόμαστε ένα σύνολο για μία πιο βραδινή έξοδο, ένα υφασμάτινο παντελόνι μαζί με ένα πουκάμισο σε απαλό χρώμα και ένα γιλέκο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Συνδυάστε το συγκεκριμένο λουκ με ένα μακρύ παλτό για πιο εκλεπτυσμένη εικόνα που θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε.
Γνωρίζοντας ότι η αγορά γιλέκου μπορεί να σας δυσκολέψει, μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ανδρικά γιλέκα στο https://modivo.gr/c/andres/spor/athlitika-roucha/gileka.

Τέλος, αν μιλάμε για μια επίσημη εκδήλωση που μπορεί να έχει να κάνει με την δουλειά σας, τότε ένα κουστούμι σε μονόχρωμο λουκ είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ποια ανδρικά αξεσουάρ θα τελειοποιήσουν το λουκ σας;

Δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο για την ανδρική χειμωνιάτικη μόδα και να μην βάλουμε μέσα και τα αξεσουάρ. Από παπούτσια και ζώνες μέχρι τσάντες και ρολόγια, οι γκάμα των ανδρικών αξεσουάρ έχει ατελείωτες επιλογές.  Ένα ζευγάρι ανδρικά sneakers είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για μία casual έξοδο για καφέ ή μία βόλτα στη πόλη. Από την άλλη, αν μιλάμε για μία πιο επίσημη εκδήλωση, ένα ιδιαίτερο ρολόι είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει το σύνολο μας.

Τέλος, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και της ανδρικές τσάντες. Τσάντες όπως τα τσαντάκια μέσης στο modivo.gr, μπορούν να φανούν εξαιρετικές επιλογές τόσο για την εμφάνιση μας όσο και για την λειτουργικότητα τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below