Η καραντίνα έχει οδηγήσει πολλούς να κατευθυνθούν ενδυματολογικά προς τα πιο άνετα κομμάτια στις γκαρνταρόμπες τους. Ωστόσο, με την άρση των αυστηρών μέτρων όλοι – συμπεριλαμβανομένων των διασημοτήτων της A-list – αρχίζουν να συνθέτουν ξανά πραγματικά σύνολα. Επομένως, εάν χρειάζεσαι έμπνευση για το καλοκαιρινό σου ντύσιμο – ή μια cool εναλλακτική λύση για τα καθημερινά σου sneakers – ρίξε μια ματιά στις Doc Martens της Irina Shayk, οι οποίες προσθέτουν μια cool αίσθηση στο εύκολο σύνολό της.

Το 34χρονο μοντέλο εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη όταν βγήκε για έναν απλό περίπατο φορώντας ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και ένα printed σακάκι. Η Shayk ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου από την αυστραλιανή μάρκα γυαλιών Vehla και διακριτικά, χρυσά κολιέ, αποδεικνύοντας ότι η καραντίνα δεν την έκανε να χάσει καθόλου το στυλ της. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε το δικό μας ενδιαφέρον ήταν οι δερμάτινες Dr. Martens μπότες της.

Το σύνολο της Shayk θα μπορούσε να ταιριάξει εύκολα με σχεδόν κάθε τύπο παπουτσιού – από κλασικά λευκά αθλητικά παπούτσια και strappy σανδάλια έως κλασικές, διαχρονικές γόβες. Αλλά η επιλογή του μοντέλου να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με Dr. Martens προσθέτει έναν μοναδικό χαρακτήρα στη συνολική της εμφάνιση. Επιπλέον, δείχνει ότι οι Dr. Martens συνδυάζονται καλά με σχεδόν οποιοδήποτε outfit:

@splashnews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below