Κι ενώ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και η πριγκίπισσα Βικτώρια συναντήθηκαν στη Σουηδία, δύο άλλες ισχυρές γυναίκες – η Αngelina Jolie και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Brigitte Macron – συναντήθηκαν κάπου αλλού.

Και τα δύο μέλη του ισχυρού διδύμου ήταν εκπληκτικά ντυμένα για τη συνάντησή τους στο Παρίσι. Η Jolie είχε αίγλη παλιού Χόλιγουντ με χαλαρές μπούκλες και κόκκινο κραγιόν φορώντας ένα λευκό φόρεμα Roland Mouret, μεγάλα γυαλιά ηλίου και μπεζ γόβες. Κρατούσε επίσης μια δίχρωμη τσάντα Louis Vuitton.

Η Macron φορούσε ένα εκρού σακάκι, λευκό πουκάμισο και μαύρο στενό παντελόνι – μια εμφάνιση κατάλληλη για την κομψή πρώτη κυρία.

Jolie και Macron βρέθηκαν για να συζητήσουν το πρόσφατο ταξίδι της ηθοποιού και ακτιβίστριας στην Ιορδανία, όπου συναντήθηκε με παιδιά και οικογένειες σε ένα συριακό στρατόπεδο προσφύγων. Η Jolie είναι ειδικός απεσταλμένος της UNCHR και αυτό ήταν το πέμπτο της ταξίδι στη χώρα, από την έναρξη της συριακής προσφυγικής κρίσης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνάντηση της Macron με μία (κομψή) διασημότητα από την Αμερική για καλό σκοπό. Το περασμένο καλοκαίρι φιλοξένησε τη Rihanna στο Elysée Palace για να συζητήσει τη δράση της τραγουδίστριας με το Ίδρυμα Clara Lionel, που καταπολεμά τη φτώχεια και υποστηρίζει την εκπαίδευση των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below