Οι γυναίκες στη βασιλική οικογένεια έχουν πιθανότατα περισσότερα στυλιστικά τρικ από τους υπόλοιπους ειδικά επειδή πρέπει να περνούν αρκετές ώρες σε ορθοστασία, να εμφανίζονται δημόσια και να φωτογραφίζονται συχνά.

Για παράδειγμα, η Meghan Markle φοράει παπούτσια που έχουν μεγαλύτερο μέγεθος από το δικό της και η Βασίλισσα έχει κάποιον να φοράει τα καινούρια παπούτσια για λογαριασμό της έτσι ώστε να μην τη χτυπάνε και να μην τη δυσκολεύουν στο περπάτημα. Όπως φαίνεται λοιπόν η Kate Middleton έχει το δικό της τρικ για να αποφεύγει τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO !, η Δούκισσα του Cambridge αγοράζει τα παπούτσια της σε δύο διαφορετικά μεγέθη,  5,5 και 6 UK, ανάλογα με τo brand.

Για παράδειγμα, παραγγέλνει τα Jimmy Choo σε 38,5 και τα Rupert Sanderson της σε 38.

Getty Images

Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρχει και μια άλλη εξήγηση, αφού τα ιταλικά παπούτσια σχεδιαστών συχνά έχουν μεγάλες φόρμες, οπότε μπορεί να παραγγέλνει αυτά σε μικρότερο μέγεθος από ό, τι θα έκανε για τις αγαπημένες της μάρκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως είναι οι L.K. Benett και Russell & Bromley.

Εξαρτάται επίσης από το στυλ του παπουτσιού που επιλέγει κάθε φορά, καθώς τα πέδιλα με λουράκια είναι πιο πιθανό να χτυπήσουν τα πόδια και ειδικά το καλοκαίρι που συχνά πρήζοντα από τη ζέστη.

Η Δούκισσα είναι επίσης γνωστό ότι προτιμά τους πάτους για να απορροφούν τους κραδασμούς στα πέλματα των ποδιών της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below