Ένας φαινομενικά καταδικασμένος έρωτας, μία ιστορία αγάπης με ημερομηνία λήξης ή όχι; Ο οίκος Gucci και η ελληνικής καταγωγής εικαστικός από το Λος Άντζελες, Ariana Papademetropoulos, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη τελευταία καμπάνια του οίκου με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού brand, και η νεαρή καλλιτέχνιδα συνεργάζονται. Άλλωστε, κόσμος της μόδας την έχει χαρακτηρίσει πολλάκις ως μούσα του.

Πίσω από το “A love story presented by Gucci” κρύβεται η επιθυμία ανάδειξης της πραγματικής αγάπης, όπως πραγματικά είναι, δίχως περιορισμούς και όρια από συμβάσεις και στεγανά. Όλη αυτή η απελευθερωμένη φιλοσοφία περί έρωτος και αγάπης εκφράζονται μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με υπερρεαλιστικές αναφορές, χαρακτηριστικό στοιχείο της δουλειάς της Ariana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Η ιστορία επικεντρώνεται στην αγάπη ανάμεσα σε μία τοσοδούλα νεράιδια, την οποία ενσαρκώνει η ίδια η Αriana, και ενός γίγαντα (στον ρόλο του οποίου βρίσκεται το μοντέλο Haatepah) και είναι διαθέσιμη τόσο σε ψηφιακή όσο και έντυπη μορφή (ως περιορισμένης κυκλοφορίας ζιν).  Όσο εκτυλίσσεται, η μικροσκοπική ηρωίδα θα θελήσει να έρθει σε επαφή με τους ομοίους της – μικροσκοπικούς χαρακτήρες – για να συνειδητοποιήσει πολύ σύντομα πως η αγάπη δεν κρύβεται στην ομοιομορφία και πως δεν θα έπρεπε να έχει αφήσει τον αγαπημένο της γίγαντα εξαρχής. Σαν από μηχανής θεός παρουσιάζεται η φιγούρα της εικαστικού Isabelle Albuquerque, η οποία βοηθάει την πρωταγωνίστρια να δραπετεύσει από το βασίλειο των μικροσκοπικών ανθρώπων και να αντιληφθεί πως η πραγματική αγάπη δεν έχει να κάνει με το μέγεθος.

Όλα τα μέλη της ιστορίας είναι ντυμένα με ρούχα από τη Gucci Aria συλλογή, ενώ τα αξεσουάρ ανήκουν ως επί το πλείστον στη Valentine’s συλλογή που σχεδίασε ο Alessandro Michele αποκλειστικά για τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Γεωμετρικές τσάντες σε σχήμα καρδιάς με χρυσή αλυσίδα και τη λέξη «Αγάπη» τυπωμένη στην επιφάνειά τους, τα κλασικά Ace αθλητικά και τα διαχρονικά μεταξωτά φουλάρια με το μονόγραμμα του οίκου “GG” μπαίνουν σε Valentine’s διάθεση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gucci Official (@gucci)

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία και αποκτήστε τα μοναδικά Gucci Valentine’s κομμάτια στο lovestory.gucci.com 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below