H Bershka υποδέχεται το φθινόπωρο με ρετρό επιρροές που χαρακτηρίζονται από τάσεις εμπνευσμένες από τα 80s και τα 90s. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα κομμάτια «utility», το καρό ως το μοτίβο της σεζόν και τα νάιλον υφάσματα. Όλα αναμιγνύονται με το street wear για να προσφέρουν μια πιο νεανική και σύγχρονη πινελιά.

Ως μέγιστη έκφραση του αθλητικού πνεύματος, τα chunky shoes μετατρέπονται σε ένα από τα must have της καμπάνιας. Με βασικό χαρακτηριστικό τις ιδιαιτέρως ογκώδεις σόλες, αυτά τα παπούτσια δεν υπακούν σε κανόνες και φοριούνται τόσο με ρομαντικά όσο και με πιο αθλητικά look.

Οι τσέπες και τα φερμουάρ των κομματιών utility (ρούχα της δουλειάς) πρωταγωνιστούν στα key ítems όπως τα cargo pants και το boiler suit. Μια πιο θηλυκή προσέγγιση στις καρό φούστες κάνουν αναφορά στην αισθητική heritage και σορτς με ψηλό καβάλο και μέση paper bag αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα.

Το look ολοκληρώνουν μπλούζες με αναφορές σε εμβληματικές τηλεοπτικές σειρές, ριγέ τοπ με λαιμό halter και cropped top σε καρό ταρτάν και μίνι τιράντες.

Ακόμα, τα νάιλον αντιανεμικά με φερμουάρ δίνουν μια ακόμα πιο 90s πινελιά στο τελικό look σε συνδυασμό με διαφανή αξεσουάρ όπως shopping bags και
τσαντάκια μέσης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below