Eτοιμάσου: Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εποχές του χρόνου για shopping, είναι εδώ και λέγεται Black Friday. Η αναζήτηση για τα κομμάτια-κλειδιά της χειμερινής σεζόν έχει ξεκινήσει και τα καταστήματα Marks & Spencer φροντίζουν το πορτοφόλι μας με μια προσφορά 30% σε πλεκτά ρούχα, παλτό, μπουφάν, καπαρντίνες και fleece, από την Τετάρτη 27/11 έως το Σάββατο 30/11.

Η νέα συλλογή Marks & Spencer έχει τις πιο stylish επιλογές, για το φετινό χειμώνα που θα κάνουν το ντύσιμό μας πιο εύκολο και κομψό από ποτέ: Εντυπωσιακές faux γούνες, παλτό σε γήινους τόνους, πλεκτά και κασμιρένια κομμάτια και πολλές ακόμα προτάσεις που συνδυάζουν την άνεση και τη θηλυκότητα, για «ζεστές» και κομψές all day εμφανίσεις!

Τα Marks & Spencer ανανεώνουν και την ανδρική γκαρνταρόμπα, συνδυάζοντας το απαράμιλλο στυλ με την τέλεια εφαρμογή. Η νέα κολεξιόν διαθέτει από πλεκτά πουλόβερ και ζεστά fleece έως ανάλαφρα παρκά και καπιτονέ μπουφάν.

Τέλος, τα Marks & Spencer προετοιμάζουν και τους μικρούς μας φίλους, για εξορμήσεις με αδιάβροχα μπουφάν, παλτό και πουλόβερ σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Μη χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τα ωραιότερα κομμάτια στις καλύτερες τιμές! Ανακάλυψέ τα όλα στα καταστήματα Marks & Spencer και online στο www.marksandspencer.gr.

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below