To blue in green ιδρύθηκε το 2018. Ξεκίνησε από την ανάγκη να προσφέρουμε κάτι ξεχωριστό στα αγαπημένα μας πρόσωπα και σύντομα πήρε τη μορφή χειροποίητης εργονομικής τσάντας με καλλιτεχνική προσέγγιση και διαχρονική γοητεία.

Οι βασικές λέξεις στην ονομασία του brand συμβολίζουν τόσο το χρώμα της Ελλάδας όσο και το ενδιαφέρον της founder του brand, Δήμητρας Γκιώκα για ένα βιώσιμο περιβάλλον. Τα δύο αυτά στοιχεία άλλωστε αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Το blue ίn green είναι το μoναδικό brand που σχεδιάζει τσάντες και χρησιμοποιεί λειτουργικά στοιχεία από ένα καινοτόμο και βιώσιμο υλικό, το οποίο προέρχεται από τα νεκρά φύλλα του θαλάσσιου φυτού Posidonia oceanica (φύκια) που συλλέγονται από τις ελληνικές ακτές. Μέσω της πατενταρισμένης διαδικασίας ανακύκλωσης της PHEE ξαναπαίρνουν ζωή και μετατρέπονται σε ένα ιδιαίτερο υλικό.

H συλλογή πλέον φιλοξενείται σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι limited edition και κάθε δημιουργία είναι αριθμημένη, στοιχείο που δηλώνει τη μοναδικότητά της.

www.blueingreenbags.com

Instagram: blue_in_green_bags

Email : dimi7art@gmail.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below