Aυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές σχήμα στα παπούτσια είναι το τετραγωνισμένο. Το καλοκαίρι που μας πέρασε τα κορίτσια της μόδας φορούσαν square toe γόβες ή πέδιλα ενώ τώρα που ο καιρός γίνεται σιγά σιγά πιο ψυχρός η ίδια σιλουέτα έρχεται στις μπότες. Και η Emily Ratajkowski βρήκε έναν εύκολο και προσιτό τρόπο να δοκιμάσεις την τάση.

Η EmRata εμφανίστηκε μαζί με το σκύλο της πρόσφατα στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα μοντέρνο, τετράγωνο ζευγάρι σε ταμπά απόχρωση. Κοιτάζοντάς το λίγο καλύτερα συνειδητοποιήσαμε ότι είναι μέσα από την καινούρια συλλογή Zara και κοστίζει 89.95 ευρώ. Έχει καθαρό, μίνιμαλ σχεδιασμό και το καθορισμένο, τετραγωνισμένο σχήμα της μπορεί να δώσει μια εκλεπτυσμένη σε οποιαδήποτε εμφάνιση.

Η EmRata, τις συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν σε ίσια γραμμή, ένα λευκό τοπ με ζιβάγκο κι ένα boxy μπεζ σακάκι.  Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια μαύρη δερμάτινη τσάντα ώμου και χρυσά σκουλαρίκια αποδεικνύωντας ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα σούπερ κομψό look με απλά κομμάτια.

 

Splash News
SQUARE TOED HIGH HEEL LEATHER ANKLE BOOTSDETAILS, ΖARA
89.95 EUR

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below