Η Chloë Sevigny δεν είναι μόνο μια υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός, είναι και fashion icon με πολλές συνεργασίες στη μόδα -από τον Kenzo μέχρι την H & M ενώ έχει σχεδιάσει αρκετές συλλογές για το label, Opening Ceremony.
Τώρα όμως η Chloë μας δίνει την ευκαιρία να αγοράσουμε ρούχα από την πραγματική ντουλάπα της μέσω του The Real Real, ενός δικτυακού τόπου που ειδικεύεται στα αυθεντικά είδη πολυτελείας. “Νομίζω ότι sites όπως το The Real Real είναι πολύ σημαντικά αφού βοηθούν τους ανθρώπους να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές παρορμήσεις τους χωρίς να συμβάλλουν σε περισσότερα απόβλητα που είναι δυστυχώς, ένα τεράστιο πρόβλημα σήμερα”.

Η πώληση των ρούχων της Sevigny περιλαμβάνει κομμάτια των Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Balenciaga και πολλών άλλων εμπορικών σημάτων πολυτελείας. Αρκετά κομμάτια έχουν ήδη πουληθεί, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ακόμα σε τιμές που ξεκινούν από 52 ευρώ.

Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθεί στο Ινστιτούτο Hetrick Martin, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθά τη LGBTQ νεολαία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below