Ο Κόσμος είναι ένας αιώνιος κύκλος. Μια αέναη ατάραχη ροή χώρου και χρόνου, ενέργειας και ύλης. Οι αρχαίοι Έλληνες περιέγραψαν τα ουράνια σώματα και τις τροχιές τους ως τέλειους κύκλους στον ουράνιο θόλο• κι όπως ό,τι είναι τέλειο ανήκει στον κόσμο των θεών, έπλασαν και συναρπαστικούς μύθους και θεότητες πίσω από κάθε φωτεινή σφαίρα. Έτσι, ο Ήλιος και η Σελήνη συνοδεύουν τη φαντασία, τη μυθοπλασία και την τέχνη των Ελλήνων από τους πιο αρχαίους χρόνους της μακραίωνης ιστορίας τους.

Η αρμονική ένωση των αντίθετων δυνάμεων του ουρανού είναι που φτιάχνει και διαμορφώνει τη Γη, τη Φύση και τη Ζωή. Εκεί που συναντιούνται το αρσενικό και το θηλυκό, το λυκαυγές και το λυκόφως, ο χρυσός και το ασήμι, η στιγμή και το άπειρο, όλος ο κύκλος της ύπαρξης, εκεί ακριβώς υπάρχει και ο θνητός άνθρωπος χαράσσοντας τη δική του μοναδική πορεία στον Κόσμο.

Η συλλογή COSMOS του Οίκου ZOLOTAS αποτελείται από μοναδικά κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους που αντικατοπτρίζουν τα τέσσερα στοιχεία του Κόσμου: Σμαράγδι και Οπάλιο για το Νερό, Μάτι της τίγρης και Μαλαχίτης για τη Γη, Ζαφείρι, Λάπις λάζουλι και Αμέθυστος για τον Αέρα, Ρουμπίνι και Αχάτης για τη Φωτιά.

Κολιέ COSMOS σε ροζ χρυσό 18ΚΤ με Διαμάντια και καδένα σε ροζ χρυσό
Μανικετόκουμπα COSMOS σε κίτρινο
χρυσό 18ΚΤ με μαύρο σμάλτο

Τα περίτεχνα γούρια COSMOS με σύμβολα τον κύκλο της Ολότητας και την εναλλαγή των ουρανίων σωμάτων, του Ήλιου και της Σελήνης, θα φωτίσουν το 2022 χαρίζοντας μας πληρότητα και αρμονία, ισορροπία και γαλήνη.

Βραχιόλι COSMOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με πολύτιμο λίθο Οπάλιο και μπλε κορδόνι
Κολιέ COSMOS σε κίτρινο χρυσό 18ΚΤ με Διαμάντια, Σμαράγδι και καδένα σε κίτρινο χρυσό 14KT

Αποκτήστε την συλλογή COSMOS με ασφάλεια μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.zolotas.gr
ή τηλεφωνικά στους αριθμούς
210 3601272
210 3613782

ΓΟΥΡΙ 2022 και Κοινωνική Προσφορά

Το 2022, η συλλογή COSMOS, έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.
Για περισσότερες πληροφορίες : www.elepap.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below