Είναι ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα βασιλικά πρόσωπα της Ευρώπης, που ποτέ δεν κάνει το παραμικρό λάθος όταν βγαίνει στο κοινό με τα κομψά looks της. Και το απέδειξε άλλη μια φορά χθες όταν εμφανίστηκε στη Μαδρίτη φορώντας μια ολόσωμη φόρμα Zara που με την έκπτωση έχει πέσει στα 15.99 ευρώ.

To απίστευτα προσιτό Zara κομμάτι είχε μακριά μανίκια και είναι φτιαγμένο από γαλάζιο σιφόν. Διέθετε μια υψηλή λαιμόκοψη, βολάν στους αγκώνες και μια πλισέ φούστα- που δεν ήταν πραγματικά φούστα.

Στην πραγματικότητα, ήταν μια ολόσωμη φόρμα με μήκος ακριβώς κάτω από το γόνατο. Γύρω από τη μέση της ήταν μια φαρδιά ζώνη από μαύρο ύφασμα δεμένη σε έναν κομψό φιόγκο. Η βασίλισσα Λετίσια ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα μαύρο δερμάτινο φάκελο και γόβες στην ίδια απόχρωση με το μπλε φόρεμα της.

Είναι το τέλειο κομμάτι για όλες εκείνες που δεν προτιμούν τις ολόσωμες φόρμες, αφού μοιάζει με ένα χαλαρό και άνετο φόρεμα. Όσο για την Βασίλισσα Λετίσια, αγαπάει τα παντελόνια και τα φορέματα εξίσου, οπότε αυτό το κομψό κομμάτι ήταν ένας συνδυασμός όλων των αγαπημένων της πραγμάτων.

Splash News
ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ-ΦΟΡΕΜΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΖΩΝΗ ZARA, 15.99 EUR

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below