To φθινόπωρο είναι επίσημα εδώ και το τελευταίο σύνολο της Kate Middleton είναι εμπνευσμένο από τη χρωματική παλέτα της εποχής. Για μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε ένα σύνολο στις αποχρώσεις του χακί και του δαμασκηνί προσεγγίζοντας τον δροσερό καιρό του Οκτωβρίου.

Το λουκ της περιελάμβανε ένα Warehouse πλεκτό τοπ  με μακριά μανίκια και στρογγυλή λαιμόκοψη και ένα cropped ψηλόμεσο παντελόνι από το βρετανικό εμπορικό σήμα Jigsaw.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες από την Tod’s και μια καπιτονέ τσάντα με στρογγυλό χερούλι με την υπογραφή του οίκου Chanel.

Splash News

Η μπορντό Chanel τσάντα δεν είναι μια καινούρια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα της Kate αφού την έχει κρατήσει προηγουμένως (με τις ίδιες Tod’s γόβες) κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Παρίσι το 2017 αλλά και στην επίσκεψή της στη Σουηδία τον Ιανουάριο του 2018. Αν και δεν την επιλέγει συχνά, η Chanel τσάντα είναι πάντα μια κομψή πινελιά στην εμφάνιση της Δούκισσας.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below