Το NGFL, η διοργάνωση που αναδεικνύει τα νέα ταλέντα του χώρου της μόδας εδώ και χρόνια, και η ΑΝDYDOTE, η εμπορική έκθεση που στοχεύει στην προώθηση των συλλογών των Ελλήνων σχεδιαστών, αποφάσισαν να συνεργαστούν και να παρουσιάσουν από τις 6 έως τις 7 Μάϊου στο Ζάππειο Μέγαρο ένα ιδιαίτερο το fashion event, το Summer Designers’ Pop Up, που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Designers Pop Up

40 συλλογές με ενδύματα, κοσμήματα και αξεσουάρ θα προωθηθούν στο κοινό, αλλά και στους εμπόρους που θα επισκεφτούν το Ζάππειο, ενώ θα παρουσιαστούν και δημιουργίες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας.

Run Way Catwalks

10 νέοι σχεδιαστές μόδας, σε υψηλής αισθητικής catwalk με creative director τον γνωστό fashion expert Μιχάλη Πάντο, θα δείξουν τις τάσεις τις επόμενης χρονιάς σε εμπόρους, fashion bloggers, δημοσιογράφους και λάτρεις της μόδας από τη δική τους πολύ φρέσκια σκοπιά. Η εταιρεία Herbellis θα στηρίξει τη συμμετοχή σχεδιάστριας μαγιό, προβάλλοντας το καινούριο αντιηλιακό της.

2nd Graduate Fashion

10 σχολές μόδας από Ελλάδα και εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες των τελειόφοιτων και αριστούχων αποφοίτων τους.

Mε την Ευρωπαϊκή Πίστη να χορηγεί για άλλη μία χρονιά τις δημόσιες σχολές που διατηρούν τμήματα σχεδίου μόδας ώστε να παρουσιάσουν τις δημιουργίες των σπουδαστών τους, τη σχολή Freddy Make Up Stage να αναλαμβάνει το make up των μοντέλων και τα προϊόντα μακιγιάζ από τη Physicians Formula αναμένεται ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Στο τομέα της τέχνης που πάντα στηρίζει, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για τα αδέσποτα ζώα, θα φιλοξενηθεί η έκθεση ζωγραφικής μικρογλυπτικής και φωτογραφίας “Love the Strays” υπό την επιμέλεια της Dreamteam, η οποία σε ζωοφιλικό πνεύμα θέλει να ευαισθητοποιήσει τη νέα γενιά ακόμα περισσότερο για τη προστασία και φροντίδα των ζώων.

Περισσότερες πληροφορίες:

Website: ngfl.gr

Facebook: ngfl

Instagram: ngfl.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below