Κοιτάζοντας τα lookbooks της Στεφανίας για την καλοκαιρινή συλλογήτων brands Pink Sands και Stefania Frangista συνειδητοποιώ ότι φέτος η βαλίτσα των διακοπών θέλω να έχει μόνο μαγιό.

Η ταλαντούχα δημιουργός των αγαπημένων ελληνικών μαγιό με fashion χαρακτήρα πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια και εδραίωσε την ταυτότητα που την καθιέρωσε ως μία από τις experts στο σχεδιασμό swimwear στηνΑμερική. Εκεί, σ’ ένα ανέμελο καλοκαιρινό road trip με έμπνευση τις ακτές και τα γεμάτα βλάστηση τοπία της Καλιφόρνια, η φρεσκάδα του κοριτσιού Pink Sands συναντά την κοσμοπολίτικη φινέτσα της γυναίκας Stefania Frangista.

Με αναλλοίωτη την αγάπη της για καθαρές γραμμές με αναφορές στα 90s, διευρύνει το φάσμα των χρωματικών συνδυασμών εισάγοντας girly μοτίβα με καμβά πρωτοποριακά υφάσματα που αντέχουν για αρκετά καλοκαίρια και αναδεικνύουν τη σιλουέτα. «Είναι το καλοκαιρινό μου μανιφέστο», εξηγεί η Στεφανία, «δύο αλληλένδετες συλλογές από κομψά -με μερικές ρετρό πινελιές- μαγιό που αιχμαλωτίζουν στις φωτεινές τους πλέξεις το συναίσθημα του wanderlust».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below