H Mary-Kate και η Ashley Olsen έχουν απομακρυνθεί από το προσκήνιο, επιλέγοντας να κρατήσουν το ενδιαφέρον μακριά από τις ζωές και τις προσωπικότητές τους και να το μεταφέρουν στις βραβευμένες σχεδιαστικές προσπάθειές τους.

Τις σπάνιες φορές όμως που κάνουν μια δημόσια εμφάνιση σχεδόν ποτέ δεν παρεκκλίνουν από τον υπερμεγέθη, σκοτεινό και απίστευτα κομψό τους κανόνα ο οποίος φαίνεται πως έχει γίνει signature στοιχείο της εμφάνισής τους.

Έτσι, φανταστείτε την έκπληξή μας όταν οι πρώην ηθοποιοί εμφανίστηκαν σε μια εκδήλωση φορώντας χρώμα αφού τουλάχιστον από το 2005 έχουμε να τις δούμε με τόσο λίγο μαύρο.

Κατά τη διάρκεια ενός event του ενός από τα brands τους, Elizabeth and James, η Mary-Kate φορούσε έναν φαρδύ πολύχρωμο πουλόβερ με ένα γκρι παντελόνι, ενώ η Ashley ένα μωβ, floral φόρεμα. Κι ενώ το δίδυμο συχνά επιλέγει για τις εμφανίσεις του κομμάτια από την high fashion σειρά την οποία υπογράφουν, The Row, φαίνεται πως λανσάρουν ένα στυλ πολύ πιο συναρπαστικό με την πιο χαλαρή, προσιτή και πολύχρωμη σειρά τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below