Καθώς ο περιορισμός γίνεται πλέον μέρος της καθημερινής ζωής, ο Dior λανσάρει μια capsule συλλογή  από πολυτελή loungewear με σκοπό να αναβαθμίσει την εμφάνισή μας, ακόμη και στο lockdown. Σχεδιασμένη από την Creative Director του οίκου Maria Grazia Chiuri κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, η συλλογή “Dior Chez Moi” αποτελείται από βασικά κομμάτια για να φορέσει κανείς στο σπίτι, από άνετα εσώρουχα και σετ πιτζάμες έως μπουρνούζια, πόντσο, ακόμη και μαγιό.

Για να σχεδιάσει αυτήν την συλλογή, η Chiuri κάλεσε τον Pietro Ruffo, έναν καλλιτέχνη τον οποίο θαυμάζει ιδιαίτερα. Ο Ruffo επανεξετάζει τα εμβληματικά ζωδιακά μοτίβα, προσφέροντας ένα αφιέρωμα στο προληπτικό πάθος του Monsieur Dior. Το αποτέλεσμα; Ένας παγκόσμιος χάρτης που συνδέει τον ουρανό και τη γη, τις ηπείρους και τους αστερισμούς, τη χλωρίδα και την πανίδα.

Μαζί με το αποτύπωμα του Ruffo, η συλλογή περιλαμβάνει και signature στοιχεία του Dior. To Toile de Jouy μοτίβο, ένας βασικός κώδικας του οίκου, εμφανίζεται σε “feel good” ρούχα και αξεσουάρ.

Με αυτά τα ακαταμάχητα κομμάτια, ο Dior προσφέρει μια συλλογή που μπορεί να φορεθεί τόσο στο σπίτι όσο και εκτός, ως μια πραγματική πρόσκληση στη φινέτσα και τη γλυκύτητα της γαλλικής ζωής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below