Όλες οι γυναίκες ξέρουν τα παπούτσια Manolo Blahnik. Ακόμα κι αυτές που δεν έχουν πολλές γνώσεις πάνω στη μόδα. Επίσης, σχεδόν όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν ένα ζευγάρι. Ακόμα κι αν δεν έχουν όλες τη δυνατότητα να δώσουν από 450 έως 1.250 ευρώ που είναι η αξία τους αυτό δεν συμαίνει ότι δεν μπορούν να τα επιθυμούν και να τα θαυμάζουν. Τα Manolo Blahnik ήταν άλλωστε η εμμονή της Carrie Bradshaw που υποδυόταν η Sara Jessica Parker στη σειρά Sex and the city αλλά και στις δύο ταινίες που ακολούθησαν.

Το κατάστημα που επισκεπτόταν η ηρωίδα στην 54η λεωφόρο της Νέας Υόρκης και το χαρακτήριζε χώρο λατρείας έχουν επισκεφτεί στο πέρασμα των ετών εκατοντάδες γυναίκες. Πολλές από αυτές λόγω του Sex and the city ,θέλοντας να αντιγράψουν το στιλ της αγαπημένης τους Carrie Bradshaw. Από αυτό το κατάστημα, στην πρώτη ταινία, ο Mr Big αγόρασε τις μπλε γόβες Hangisi με τις οποίες έκανε της έκανε πρόταση γάμου.

38 χρόνια μετά όμως, όπως έγραψε η New York Post, το κατάστημα έκλεισε οριστικά. Τα παράθυρά του καλύφθηκαν με χοντρό καφέ χαρτί κι ένα σημείωμα έγραφε: “Ευχαριστούμε πολύ τους σπουδαίους πελάτες μας για τα τελευταία 38 χρόνια”. Τα εκατοντάδες κουτιά παπουτσιών συσκευάστηκαν χωρίς να γίνει γνωστό που θα πάνε.

Η εταιρεία δεν εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα ούτε αν τα παπούτσια της θα τα βρίσκουν οι θαυμάστριές τους μέσω άλλων επιλεγμένων καταστημάτων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below