Tη Δευτέρα το βράδυ, το πάρτι του περιοδικού Love YouTube & του YouTube καλωσόρισε ένα πλήθος σταρ συμπαριλαμβανομένων των Gigi και Bella Hadid, Rita Ora και Kendall Jenner.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο The Standard Hotel του Λονδίνου και το πάρτι φιλοξένησε ο Derek Blasberg, ο οποίος προσλήφθηκε πέρυσι για να διευθύνει το τμήμα μόδας και ομορφιάς του YouTube, και την editor του περιοδικού LOVE Katie Grand.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η ελληνοκυπριακής καταγωγής Σοφία Χατζηπαντελή η οποία πόζαρε στο φακό μαζί με τη μικρή αδερφή της Kate Moss, Lottie.

Getty Images

H Σοφία Χατζηπαντελή έγινε διάσημη υπερασπιζόμενη το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της: τα πυκνά φρύδια της. Eίναι μοντέλο, φοιτήτρια management και υποστηρίκτρια του body posive κινήματος #unibrow.  Ο λογαριασμός της στο instagram μετρά πάνω από 380,000 ακόλουθους και με τα υπερμεγέθη φρύδια της έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων αφού έχουν γίνει αντικείμενο χλευασμού ακόμη και απειλών εναντίον της ζωής της.

Η νεαρή έχει καταφέρει ωστόσο να γίνει σύμβολο υπέρ της διαφορετικότητας και έμπνευση και για άλλα κορίτσια που αν και είχαν αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, προσπαθούσαν να το εξαφανίσουν προκειμένου να μη δέχονται κριτική και ειρωνικά σχόλια για την εμφάνισή τους.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below