Mετά από μια μακριά καλοκαιρινή σεζόν ήρθε η ώρα οι διασημότητες να επιστρέψουν στο κόκκινο χαλί, ξεκινώντας από τα πολυαναμενόμενα ετήσια βραβεία Emmy στο Λος Άντζελες. Με σταρ όπως τις Tracee Ellis Ross, Penelope Cruz, Issa Rae, Yara Shahidi και Scarlett Johansson να δίνουν το παρών, τα Emmy Awards 2018 ήταν σίγουρα κομψά.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές από τις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 και της Ανοιξης/Καλοκαίρι 2019 παρουσιάστηκαν χθες βράδυ στο κόκκινο χαλί, συμπεριλαμβανομένων των neon colors και του glam της δεκαετίας του ’80. Η ομορφιά των βραβείων Emmy είναι το ότι τοποθετούνται χρονικά στη μέση του μήνα μόδας για το επόμενο καλοκαίρι οπότε οι υποψήφιοι, οι παρουσιαστές και άλλοι συμμετέχοντες (που δεν επιλέγουν μια custom made δημιουργία) έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μερικά από τα πιο φρέσκα looks, απευθείας από τις πασαρέλες .

Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από τα 70α Βραβεία Emmy:

Getty ImagesΗ Dakota Fanning εμφανίστηκε με ένα Christian Dior φόρεμα στο χρώμα της μέντας και Lorraine Schwartz κοσμήματα.

 

 

Getty Images

 H Alexis Bledel φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα Delpozo σε παστέλ αποχρώσεις, Alexandre Birman πέδιλα, Harry Winston κοσμήματα και ένα Judith Leiber clutch.

Getty Images

Η Jessica Biel επέλεξε ένα Ralph and Russo στράπλες φόρεμα και ολοκλήρωσε το look με Harry Winston κοσμήματα.

Getty Images

Η Sarah Paulson φόρεσε ένα Oscar de la Renta φόρεμα διακοσμημένο με φτερά, που είδαμε την περασμένη μόλις εβδομάδα στο runway.

Getty Images

Η Tracee Ellis Ross επέλεξε ένα ογκώδες Valentino Haute Couture φόρεμα και κοσμήματα Repossi.

Getty Images

Η Millie Bobby Brown επέλεξε ένα Calvin Klein by Appointment φόρεμα.

Getty Images

H Scarlett Johansson φόρεσε ένα Balmain λευκό φόρεμα με Christian Louboutin πέδιλα και κοσμήματα του Ελληνα σχεδιαστή Νίκου Κούλη.

Getty Images

H Poppy Delevingne επέλεξε ένα φόρεμα με μεγάλα βολάνGiambattista Valli και Amwaj κοσμήματα.

 

Getty Images

 Η Michelle Dockery  φόρεσε ένα γαλάζιο Carolina Herrera φόρεμα με Harry Winston κοσμήματα.

Getty Images

Η Penelope Cruz φόρεσε ένα διακοσμημένο με φτερά Custom Chanel φόρεμα με κομσήματα Atelier Swarovski by Penelope Cruz.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below