Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy με εκείνο το αξέχαστο φόρεμα. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Jennifer Lopez ωστόσο εξακολουθεί να είναι μια σταρ, το Google image search εξακολουθεί να υπάρχει και αυτό το πράσινο φόρεμα από μεταξωτό σιφόν εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο εμβληματικά looks των δύο τελευταίων δεκαετιών στο κόκκινο χαλί (ναι, έχει και τη δική του σελίδα στο Wikipedia).

Getty Images

Για τον εορτασμό της επετείου, ο οίκος Versace και τα καταστήματα αθλητικών παπουτσιών, Concepts συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός περιορισμένης έκδοσης sneaker εμπνευσμένου από την εμφάνιση της J-Lo.

Τα chunky παπούτσια έρχονται στο ίδιο πράσινο που έκανε το Versace φόρεμα τόσο εντυπωσιακό, και έχουν μια μπεζ γλώσσα η οποία αναπαριστά το βαθύ ντεκολτέ που προκάλεσε φρενίτιδα σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Όπως επισημαίνει η New York Post, το φόρεμα είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνο για τη γέννηση του Google Image Search. “Τότε, το φόρεμα της Lopez ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαμε δει, δήλωσε ο πρόεδρος της Google Eric Schmidt το 2015.” Αλλά δεν είχαμε κανένα τρόπο να εξασφαλίσουμε στους χρήστες ακριβώς αυτό που ήθελαν – τη J. Lo με το φόρεμα . Κι έτσι, η αναζήτηση εικόνων της Google γεννήθηκε. ”

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below