Tην Τετάρτη 12 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το Women In Film Annual Gala από τον οργανισμό Women In Film, LA (WIF) με επίσημο υποστηρικτή και χορηγό τον οίκο Max Mara.

Για το 2019, το Women in Film Max Mara Face of the Future Award® απονεμήθηκε στην ηθοποιό Elizabeth Debicki, κατά τη διάρκεια του Gala που πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hilton Hotel. Την απονομή πραγματοποίησε η Maria Giulia Maramotti, Max Mara Vice President US retail & global brand ambassador. 

H Elizabeth Debicki και η Maria Giulia Prezioso Maramotti

Ο οργανισμός Women in Film διοργανώνει το event “Women in Film Annual Gala” κάθε χρόνο τον Ιούνιο στο Los Angeles και βραβεύει ταλαντούχες γυναίκες.

Μεταξύ αυτών των βραβείων περιλαμβάνεται και το Women in Film Max Mara Face of the Future Award®, το οποίο απονείμεται σε μία ηθοποιό που βιώνει μια στροφή στην καριέρα της μέσω της δουλειάς της στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αλλά και μέσω της προσφοράς της συνολικά, ως αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων της και της προσωποποίησης του στυλ.

Η Elizabeth Debicki

Το βραβείο έχουν λάβει στο παρελθόν η Alexandra Ship, Zoey Deutch, η Natalie Dormer, η Kate Mara, η Rose Byrne, η Hailee Steinfeld, η Chloë Grace Moretz, η Katie Holmes, η Zoë Saldana, η Elizabeth Banks, η Ginnifer Goodwin, η Emily Blunt και η Maria Bello.

Η Maria Giulia Prezioso Maramotti
Η Lake Bell
Η Jaime King

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οίκος υποστηρίζει τον Women in Film (WIF), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που έχει ως στόχο να προωθεί ίσες ευκαιρίες στις γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος – media, ψυχαγωγία και κινηματογράφος για περισσότερα από 17 χρόνια. O οίκος έγινε ο επίσημος χορηγός του WIF το 2003 και το 2006 εδραιώθηκε το Film Max Mara Face of the Future Award® με σκοπό να δώσει έμφαση σε αυτή τη συνεργασία και να την ισχυροποιήσει.

Στις 11 Ιουνίου ένα exclusive cocktail party προς τιμήν της Elizabeth Debicki πραγματοποιήθηκε στο Chateau Marmont με οικοδέσποινα την Maria Giulia Maramotti.

Δείτε τις πιο κομψές παρευρισκόμενες ντυμένες με Max Mara:

Η Claudia Kim
Η Elizabeth Debicki με Max Mara και η Maria Giulia Prezioso Maramotti
Η Jaime King
Η January Jones
Η Maria Giulia Prezioso Maramotti και η Chiara Ferragni
Η Olivia Wilde
Η Suki Waterhouse
Η Chiara Ferragni

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below