Η αλήθεια είναι πως ο νούμερο ένα κανόνας για να δείχνουμε πιο κομψές δεν είναι ο σωματότυπός μας αλλά ο τρόπος που ντυνόμαστε.

1)  Ρούχα που κολακεύουν το σώμα: Εάν τα ρούχα σας δεν ταιριάζουν ακριβώς στο σωματότυπό σας, δεν πρόκειται να αισθανθείτε άνετα και έτσι δεν πρόκειται να εμφανιστείτε με αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι αν η σιλουέτα σας είναι petite, μπορείτε να βρείτε τα ρούχα σας ταιριάζουν.

2) To anklet: Ίσως η άνοδος αυτής της τάσης να έχει να κάνει με τη βικτωριανή εποχή που ο αστράγαλος θεωρούνταν η πιο αισθησιακή περιοχή του γυναικείου σώματος. Το anklet είναι ένα από τα πιο ελκυστικά αξεσουάρ που μπορεί να φορέσει μία γυναίκα. Η σχεδιάστρια του brand Attico, Gilda Ambrosio, έχει υιοθετήσει πρώτη αυτή την αναπτυσσόμενη τάση η οποία κερδίζει εντυπώσεις και likes κατά μήκος του δρόμου.

3) Geek-chic γυαλιά μυωπίας: . Δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να υποστηρίζουν την εμφάνιση και την άνοδο των nerdy γυαλιών μυωπίας, αλλά ίσως να στηρίζεται στην απλή έννοια της αλλαγής της συνηθισμένης εμφάνισής μας με έναν πιο urban cool τρόπο.

4) To φόρεμα: Μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας έδειξε ότι οι άντρες έλκονται περισσότερο από τα χέρια μιας γυναίκας, έτσι τα στράπλες ή τα ανοικτά φορέματα είναι η ιδανική επιλογή. Ομοίως, ερευνητές στη Νέα Ζηλανδία ανακάλυψαν ότι οι άντρες προτιμούν τη σιλουέτα κλεψύδρα με τονισμένη τη μέση. Αλλά πάνω απ ‘όλα, φορέστε όποιο φόρεμα σας κάνει να αισθάνεστε σαν diva του σινεμά, και σίγουρα θα δικαιωθείτε.

5) Μίνι φούστα και μακρύ παλτό: Ενώ oι μίνι φούστες μπορεί να είναι προφανές ότι αποτελούν μέρος της εξίσωσης της μόδας, δεν περιμέναμε να συναντηθούνε με το μακρύ παλτό του χειμώνα. Εξάλλου, υπάρχει κάτι αισθησιακό όταν αποκαλύπτεται ελάχιστο δέρμα..

6) Το τσόκερ: O λαιμός θεωρείται μία από τις πιο ερωτογενής ζώνες του σώματος, οπότε οτιδήποτε τονίζει αυτή την περιοχή μπορεί να υποσυνείδητα να αποτελέσει αφορμή για κάποιον να σας ερωτευθεί. Oops.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below