Το σύνθημα της Tudor «Born to dare» (γεννημένος για να τολμά) αποτυπώνει ακριβώς τη φιλοσοφία ζωής του δημοφιλούς Βρετανού πρωταθλητή ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος από το 2017 είναι ο πρεσβευτής των διακεκριμένων ρολογιών της ελβετικής εταιρείας. Στο πρόσωπο του πολυπράγμονα Μπέκαμ η Tudor βρήκε όχι μόνο έναν λάτρη ρολογιών, αλλά και έναν δραστήριο συνεργάτη που προσπαθεί να ξεπερνά συνεχώς τα όριά του. Ανατρέχοντας πίσω στην ιστορία της εταιρείας, τα ρολόγια της σχεδιάστηκαν για να συντροφεύουν τους λάτρεις της περιπέτειας στις επικίνδυνες αποστολές τους. Ετσι και ο κορυφαίος σκόρερ προκαλεί τις αντοχές του δοκιμάζοντας, μετά την απόσυρσή του από τα γήπεδα, τολμηρά σπορ όπως η ελεύθερη κατάδυση.

«Το μότο “Born to dare” είναι κάτι στο οποίo πίστευα εδώ και καιρό, αλλά λόγω της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστή δεν μου επιτρεπόταν να κάνω ορισμένα πράγματα που ήθελα. Μόλις όμως αποσύρθηκα, αυτό επεδίωξα να κάνω, να οδηγώ μηχανές, να κάνω snowboard, δραστηριότητες που δεν μπορούσα να δοκιμάσω πριν. Ετσι όταν συζητήσαμε με την ομάδα της Tudor για την καμπάνια “Born to dare”, αυτά ήταν τα πράγματα που θέλησα να κάνω», ανέφερε ο Μπέκαμ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα ως special guest στην εκδήλωση της Tudor.

Με την κυρία Ηρώ Βαχάρη, CEO της Rolex Greece

«Ημουν πολύ τυχερός που κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου έπαιξα για μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου μαζί με σπουδαίους παίκτες. Οταν η Tudor με προσέγγισε για να γίνω ambassador και συνεργάτης ενθουσιάστηκα γιατί, πρώτα απ’ όλα, ως Αγγλος, αγαπώ την Ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά, αξίες που πρεσβεύει και η Tudor, η οποία δημιουργεί διαχρονικά ρολόγια υψηλού επιπέδου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που είμαι μέλος αυτής της εταιρείας, αυτής της οικογένειας. Γιατί έτσι νιώθω, μέλος μιας άλλης μεγάλης ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οσο για το αγαπημένο του ρολόι, δηλώνει χαριτολογώντας ότι παρόλο που είναι πραγματικά δύσκολο να διαλέξει μόνο ένα, είναι οπαδός του σοφιστικέ σχεδίου Pelagos το οποίο φοράει σε διαφορετικές περιστάσεις μέσα στην ημέρα. Μάλιστα το ολοκαίνουριο και προηγμένης τεχνολογίας Pelagos 39, το μικρότερο και πιο συμπαγές μοντέλο της συλλογής Tudor Pelagos μέχρι σήμερα, πρόκειται να φορεθεί εξίσου από άνδρες και γυναίκες που αγαπούν τα κομψά και συνάμα ανθεκτικά ρολόγια.

Tα νέα μοντέλα της Tudor Pelagos 39

Πώς επιλέγει όμως το Tudor ρολόι που θα φορέσει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ;«Εχω αρκετά Tudors στη συλλογή μου οπότε οι επιλογές ανάλογα με τα ρούχα που θα φορέσω είναι πολλές αλλά βλέπετε έχω τρεις γιους και κάθε φορά που μπαίνω στο δωμάτιό μου, όπου βρίσκονται τα ρολόγια μου και πάω να διαλέξω ένα που πραγματικά θέλω να φορέσω εκείνη την ημέρα βλέπω ότι δεν είναι εκεί. Ξέρω λοιπόν ότι ένα από τα τρία αγόρια μου το φοράει και πραγματικά αυτό το καλοκαίρι ακόμα και η κόρη μου άρχισε να φοράει το μπλε μου Pelagos, οπότε είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω το ρολόι που θα φορ κάθε μέρα, γιατί τις περισσότερες φορές τα κλέβουν τα παιδιά μου. Αλλά το βλέπω και ως κάτι θετικό, γιατί φτιάχνουμε απίστευτα κομμάτια χρόνου τα οποία μπορεί να φορέσει τόσο κάποιος στην ηλικία μου που είμαι 47 ετών, όσο και στην ηλικία τον μπαμπά μου που είναι 75 ετών και μετά η 11χρονη κόρη μου τα φοράει αλλά και τα αγόρια μου που είναι 17 και 19 και 23 ετών τα φοράνε. Και ειδικά αυτό το νέο Pelagos 39 είναι πολύ κομψό. Η γυναίκα μου παρατήρησε πριν από λίγους μήνες το μαύρο μου Pelagos και είπε «καλά το αγαπώ αυτό αλλά είναι λίγο μεγάλο» και έλεγα «ΟΚ απλά περίμενε μερικούς μήνες», οπότε θα ξετρελαθεί με αυτό το λανσάρισμα».

tudorwatch.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below