Η επιστροφή της δημοφιλούς σειράς του Netflix, “Emily in Paris”, αποτελεί γεγονός. Όπως αποκαλύφθηκε, το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα προβληθεί στις 22 Δεκεμβρίου. Χθες μάλιστα, 18/11, κυκλοφόρησε το πολυπόθητο τρέιλερ, δίνοντας κάποια στοιχεία για όσα θα συμβούν στη ζωή της Αμερικανίδας Emily, που υποδύεται η ηθοποιός Lilly Collins, στις νέες της περιπέτειες στην Πόλη του Φωτός.

Και αυτή τη σεζόν την επιμέλεια των κοστουμιών θα αναλάβει η θρυλική ενδυματολόγος Patricia Field, γνωστή για τις iconic εμφανίσεις που χάρισε στον χαρακτήρα της Carrie Bradshawόλοι θυμόμαστε την χαρακτηριστική tutu στο intro της εισαγωγής. Από τα chic σύνολα με γαλλικό αέρα, που εντοπίσαμε στο τρέιλερ, αλλά και στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από το σετ, ξεχωρίσαμε δύο δημιουργίες, οι οποίες ανήκουν σε Έλληνα σχεδιαστή και συγκεκριμένα στον Βασίλη Ζούλια!

Ο λόγος για το εντυπωσιακό κίτρινο “Vertigo” τζάκετ με το φλοράλ μπροκάρ μοτίβο, που κινείται σε ασπρόμαυρους τόνους, αλλά και το glam, off-the-shoulder, καρό “Beatrice” τοπ με τα φουσκωτά balloon μανίκια. Η Patricia ενσωμάτωσε το jacket σε ένα άκρως μοντέρνο σύνολο, γεμίζοντάς μας με έμπνευση για τις πιο stylish εμφανίσεις. Συγκεκριμένα το συνδύασε με καμηλό μπότες μέχρι το γόνατο, ένα patchwork φόρεμα και ένα καρό-σκακιέρα bucket hat, ενώ για το τοπ επέλεξε ένα look γεμάτο χρώμα, ενσωματώνονοτας δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν – τη μίνι φούστα σε Α γραμμή και τις top-handle τσάντες.

Ο σχεδιαστής μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του, μέσα από δύο αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias)

Θα δούμε άραγε και άλλες δημιουργίες του σχεδιαστή να φιγουράρουν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below