Η Μαρέβα Μητσοτάκη απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που γνωρίζει την δύναμη της επικοινωνίας της μόδας. Η νέα Πρώτη Κυρία έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο στο πλευρό του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης με ένα άνετο casual σύνολο με σοφιστικέ 70ς αναφορές.

Ηταν ένα μπεζ παντελόνι σε flare γραμμή, ελαφρώς καμπάνα, και μια φαρδιά μεταξωτή μπλουζα Zeus and Dione με πιέτες σε μπλε χρώμα, η οποία εναρμονιζόταν ιδανικά με το μπλε κοστούμι του νέου πρωθυπουργού. Αυτό που έκανε το σύνολο πραγματικά ενδιαφέρον ήταν ότι η κυρία Μητσοτάκη επέλεξε να τονίσει τη μέση της με μια σπορ καφέ ζώνη, δίνοντας έναν νεανικό και μοντέρνο αέρα στην εμφάνισή της.

Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι δερμάτινα πέδιλα και διακριτικά σκουλαρίκια, δημιουργώντας ένα “αθηναϊκό” chic look.  Είναι η εικόνα μιας δυναμικής γυναίκας που στην συγκεκριμένη περίσταση απέφυγε τα “αμπιγιέ” λάθη στα οποία πέφτουν συχνά οι σύζυγοι πολιτικών ενώ ταυτόχρονα διαχώρισε και τη θέση της από τον “υπηρεσιακό” ενδυματολογικό κώδικα των γυναικών της κυβέρνησης.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below