Η συζήτηση σχετικά με το αν το κολάν μπορεί να φορεθεί ως παντελόνι ή όχι, έχει πια ξεπεραστεί κατά πολύ. Παρόλα αυτά το να καταφέρεις να το ενσωματώσεις σε μια εμφάνιση χωρίς να μοιάζεις σαν να βρίσκεσαι στο δρόμο προς το γυμναστήριο είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Αν όμως υπάρχει κάποιος που μπορεί να το πετύχει, αυτό είναι σίγουρα ένα σουπερμόντελ. Και μόλις δεις πως το συνδύασε η Hailey Baldwin θα εμπνευστείς για να φορέσεις και το δικό σου, παντού.

Η Baldwin βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στη Σάντα Μόνικα, με ένα αναμφισβήτητα ενδιαφέρον look το οποίο είχε σαν βάση ένα μαύρο κολάν από latex. To συνδύασε με ένα μακρύ καφέ παλτό από τον Αlexander Wang  και με τις πιο δημοφιλεις μπότες της σεζόν από το brand The Row. Oλοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά σκουλαρίκια- κρίκους και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Αν λοιπόν ψάχνεις έναν τρόπο να φορέσεις τα κολάν σου στο γραφείο, η Baldwin έχει την απάντηση. Αν πάλι εργάζεσαι σε ένα πιο αυστηρό περιβάλλον κράτησέ το για μια έξοδό σου το Σαββατοκύριακο. Το στυλιστικό μάθημα που μας δίδαξε πάντως η Hailey είναι ότι αν το κολάν συνδυαστεί με κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση.

 

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below