Η άφιξη της Florence Pugh στο Φεστιβάλ της Βενετίας ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα. Αφενός, λόγω του σκανδάλου και των εικασιών πίσω από την παραγωγή του Don’t Worry Darling, μιας ταινίας σε σκηνοθεσία της Olivia Wilde στην οποία η Pugh πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Harry Styles. Από την άλλη, γιατί η Florence Pugh (γνωστή για ταινίες όπως Mindsommar, Little Women ή Black Widow) είναι, χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και βιώνει μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της.

Η 26χρονη ηθοποιός, που παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας 2022 με τη γιαγιά της, επέλεξε ένα στυλ που δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Αν και η Florence Pugh έχει αδυναμία στο χαρακτηριστικό φούξια ροζ του Valentino, αυτή τη φορά επέλεξε ένα διάφανο μαύρο φόρεμα με ογκώδη σιλουέτα και απλικαρισμένες παγιέτες. Μια πολύ ιδιαίτερη δημιουργία που ανήκει στη συλλογή Υψηλής ραπτικής του οίκου Valentino για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023.

Το φόρεμα ξεχώριζε για τα φουσκωτά μανίκια και το σχέδιο που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και η Pugh το συνδύασε με γόβες διακοσμημένες με φτερά και κοσμήματα από την Tiffany & CO. Όσο για το beauty look, η ηθοποιός επέλεξε ένα φυσικό μακιγιάζ με nude χείλη και ένα χτένισμα που θύμιζε παλιό Hollywood.

Getty Images

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below