Η Μαρίνα Βερνίκου, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο ίδρυσε πριν από μερικά χρόνια την CREAID, έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Με υποστηρικτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό η CREAID επιδιώκει να ενώσει την τέχνη με την προσφορά, μέσω ετήσιων δημοπρασιών.

Φέτος έρχεται η “Haute Couture Collection”, το τέταρτο κατά σειρά σειρά project της CREAID με σκοπό τη δημιουργία μιας παιδικής χαράς στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε συμμετέχοντας στην ηλεκτρονική δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί 10-14 Απριλίου 2019, μέσω του www.creaid.com.

75 δωρητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόσφεραν περισσότερα από 140 ρούχα και αξεσουάρ Yψηλής Ραπτικής και Pret-A-Porter από την προσωπική τους συλλογή και μάλιστα όλα τα κομμάτια έχουν μηδενική τιμή εκκίνησης οπότε είναι πολύ πιθανό να αποκτήσετε ένα μοναδικίο fashion item σε καλή τιμή βοηθώντας παράλληλα σε έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Δείτε μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και που θα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική δημοπρασία της CREAID από τις 10 έως τις 14 Απριλίου:

Τσάντα Gianni Versace “Medusa”  από την Μαριάννα Λάτση
Φόρεμα Emilio Pucci από την Μαρίνα Βερνίκου
Τσάντα Lanvin από την Ιωάννα Μαρινοπούλου
Τσάντα Chanel Ivory Lambskin
Φόρεμα Christian Dior
Τσάντα Louis Vuitton
Φόρεμα Emanuel Ungaro από τη Εβελίνα Παπαντωνίου

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below